Röstmeditation ger harmoni,
lugn och närvaro i nuet

Röstmeditation ger harmoni,
lugn och närvaro i nuet

Röstmeditation är grunden för min verksamhet och jag använder den ofta även vid röstcoachning.

Meditationen ger en fysisk påverkan. Lungorna töms på luft vilket gör att ny luft fylls på ändå ner till lungspetsarna vid inandning. I och med vi att använder ljud och röst, vibrerar hela kroppen och aktiverar vagus-nerven som styr stämbandsmusklerna.

 

Röstmeditation hjälper dig landa

Att röstmeditera påverkar även det nervsystem som finns i vår käke, tunga, inre organ och hjärta. När vi röstmediterar och aktiverar hela vår kropp får vi harmoni, pulsen sänks och käkarna slappnar av. Under en röstmeditation stänger du av alla yttre impulser, du blir lugnare och får en bättre närvaro i nuet. Röstmeditation hjälper dig att landa i dig själv.

 

Röst-meditera i grupp

Du kan välja mellan att ha enskilda sessioner eller i grupp. Det finns inget tak på hur många kan vara för att genomföra en gruppsession.

Gruppmeditationer: Jag anordnar gruppmeditationer på olika platser i landet. Vill du delta, är du välkommen att fylla i formuläret nederst på sidan. Jag kontaktar dig med en förteckning över aktuella tillfällen.

Företagslösningar: Fler och fler företag upptäcker fördelarna med röstmeditation som ett verktyg i verksamheten. Kontakta mig via formuläret här nedan för aktuella priser och tillgänglighet.

 

Förfrågan om röstmeditation